Crònica Sènior Femení – Jornada 22

Cinc de nou

Bisontes Castelló 1 – 1 Esparreguera

Aquest dissabte es va viure una nova jornada de lliga on l’Esparreguera femení va ser superior al Castelló, però de nou, va faltar el gol, malgrat el gol de Maria Visa.

En un partit, i l’últim dels tres partits directes, on l’Esparreguera jugava un partit important de nou per a allunyar-se de la zona de descens contra el Castelló.

Cinc punts aconseguits de nou possibles, mals números si tenim en compte que l’Esparreguera, per joc mostrat, s’ha merescut emportar més punts, però bons en el punt de vista de la necessitat esparreguerina abans d’enfrontar-se al Tourmalet, on tan sols té tres punts garantits, després del descens administratiu del FAYCAN, però amb la dificultat d’enfrontar-se a casa, contra l’Elx i el Palau, i recordant el descans després d’enfrontar-se contra l’Elx.

Respecte al partit, durant aquest cap de setmana l’enfrontament va ser totalment dominat per l’Esparreguera, sobretot durant la segona meitat.

Durant el partit, l’Esparreguera va crear molt pocs errors enrere, destacat per la defensa mixta zonal a partir de tres quarts de pista i demostrant de nou que és un equip que es mereix competir en aquesta categoria la propera temporada, mentre que en l’àmbit ofensiu va crear moltes ocasions, com demostra el gol de Maria Visa.

Ara toca continuar remant i tractar d’allunyar-se de les últimes places davant l’Elx al Pavelló del Castell, on l’afició un cop més ha d’omplir les aproximadament 400 places del pavelló per a vibrar amb el joc de les noies del futbol sala el dissabte a les sis de la tarda. #CapbutacabuidaalCastell

Crònica feta per Lluís Senén

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *