Crònica Sènior Femení – Jornada 23

IMG_2128

Cop dur de realitat

IMG_2169IMG_2240IMG_2128
Aquest cap de setmana, l’Esparreguera rebia la visita de les terceres classificades, en un partit l’Esparreguera va jugar un joc més defensiu, intentant tancar-se al darrere per a donar una sorpresa al Pavelló del Castell.
Davant jugava un Elx que després d’uns minuts on va estudiar la tàctica de l’equip visitant, va començar a atacar amb força i seria amb una jugada de mala sort on l’Esparreguera encaixaria un gol en pròpia porta de Maria Visa.
Amb aquest 0 a 1 l’Elx continuaria atacant i pocs minuts després, les visitants aconseguiria el segon gol mitjançant les cames d’Idoya.
Amb el 0 a 2 l’Esparreguera va haver de tirar línies endavant i seria amb el xut precís de Laura Bustamante qui aconseguir retallar distancies amb el 1 a 2.
Amb aquest resultat marxaríem al descans.
Durant la segona meitat, l’Esparreguera començaria atacant, però l’equip de Pascual veuria com Miriam Martinez, capitana de l’Elx, seria qui aconseguiria marcar el tercer gol.
Malgrat aquest gol, Laura Bustamante, de nou retallaria distancies contra l’Elx i l’Esparreguera que semblava amb possibilitats de treure un resultat positiu, però dos gols, primer Idoya per al 2 a 4 i després Miriam Martínez en una contra de 2 contra 1 a favor de l’Elx, provaria un xut per sota de les cames d’Ahinoa que feia imparable la parada de la portera esparreguerina.
Resultat final de 2 a 5 i l’Esparreguera que necessita continuar lluitant per a aconseguir la permanència, en un final de temporada que tot fa dir que ens haurem de jugar les garrofes com a local a l’última jornada contra el Joventut d’Elx.
Actualment, l’Esparreguera femení torna a situar-se a prop de la zona de descens, actualment a dos punts, un si recordem que La Concòrdia té el goal-averaige guanyat, on els propers resultats de les properes dues jornades de La Concòrdia serà bàsic per a mantenir-se fora de la zona de descens abans de rebre al Palau.
Mentre que per part del San Isidro, l’equip del Pascu és situa a tres punts de diferència, on hi haurà un enfrontament clau al Pavelló del Castell contra les Canàries durant la jornada 28.
Cal recordar que durant les dues properes jornades, La Concòrdia haurà de visitar a l’Eixample a Barcelona, mentre que rebrà a La Llagosta al Caldes durant la propera jornada.
Mentre que per part del San Isidro, l’equip canari jugarà contra l’AECS L’Hospitalet i Vallirana, dos equips que lluiten per a aconseguir tancar definitivament la permanència, actualment les del Barcelonès se situen a set punts de la zona vermella, mentre que l’equip entrenat pel Kim Esteller se situen a dotze punts.
Descans durant les properes tres jornades, a causa del descens administratiu del FAYCAN, on l’Esparreguera sumarà tres punts més durant la propera jornada, durant la següent setmana hi haurà el descans per Setmana Santa i per últim la jornada de descans que et dóna el calendari, abans de jugar contra un tot poderós Palau que s’està jugant la primera plaça contra el Teldeportivo.
T’esperem per a rebre el Palau!
Crònica feta per Lluís Senén.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *