Pascual Angulo, moltes gràcies per tot!

FB_IMG_1498680016231

El CFS Esparreguera vol agrair enormement la tasca realitzada en les últimes temporades per un gran entrenador i una gran persona: el Pascual Angulo.

El Pascual ha decidit posar punt i final a la seva trajectòria al nostre Club per motius personals i aquesta temporada ha estat la seva última al front del Sènior Femení. El Pascual va agafar l’equip quan militava a la 2a divisió catalana, i amb el màxim esforç, il•lusió, treball, tenacitat i constància, ha aconseguit portar l’equip fins a la 2a Divisió Nacional.

Han estat temporades dures, amb entrebancs, però sempre ha cregut en el seu treball i en les seves noies. El CFS  Esparreguera perd un gran entrenador i un gran actiu, però el seu treball i esforç no es perdrà i es continuarà pel camí que ell va començar.

Pascual, muchas gracias por todo, las puertas del Club, de tu casa, estarán siempre abiertas para ti. Muchísima suerte en tus nuevos retos.

 

CFS Esparreguera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.